KATSO KAIKKI TYÖPAIKAT

Arkkitehtisuunnittelija

Tampere

11.-28.11.2021

LUE LISÄÄ

Arkkitehtisuunnittelija

Tilaa uudelle osaamiselle ja yhteistyölle!

 

Etsimme moniammatilliseen työyhteisöömme Tampereelle kokenutta arkkitehtisuunnittelijaa, joka jakaa kanssamme yhteisen tahtotilan: halun edistää monimuotoista arkkitehtisuunnittelua ja yhteistyötä yhdessä Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista – tila ja kohtaaminen kerrallaan. Olitpa sitten kokenut pääsuunnittelija tai muutaman vuoden suunnittelukokemusta omaava arkkitehti tai rakennusarkkitehti, meillä on sinulle mielenkiintoisia uramahdollisuuksia!

Uskomme, että panostamalla ihmisen hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen. Antamalla vapautta rohkeille visioille ja vastuuta toteutukselle syntyy yhteisen onnistumisen tiloja, joissa jokaisen on helppo olla luova.

Jätämme jälkemme suomalaiseen elämänlaatuun ja arkkitehtuuriin aina Helsingistä Ouluun. Moniammatillisen tiimimme ja monipuolisen hanketarjontamme ansiosta saat mahdollisuuden erikoistua ja kehittyä suunnittelijana motivoivassa työyhteisössä – omaa kasvupolkuasi astellen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan avoimista työmahdollisuuksista henkilökohtaisesti.

Lisätietoja avoimista paikoistamme antaa Tampereen toimistopäällikkömme Ilkka Tukiainen p. +358 (0)50 3624 970 (ilkka.tukiainen@arkkitehtipalvelu.fi) sekä tiiminvetäjämme Harri Mäkiaho +358 (0)50 5000 053 (harri.makiaho@arkkitehtipalvelu.fi).

Hae tehtävää

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi alta.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 512 MB.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.