KATSO KAIKKI TYÖPAIKAT

Oulu

Asuntosuunnittelija

LUE LISÄÄ

Asuntosuunnittelija

Arkkitehtipalvelu on avannut toimiston Ouluun! Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme erityisesti asuntosuunnittelun ammattilaisia. Mikäli asuntojen ja asuinympäristöjen suunnittelu on intohimosi, meillä on tarjota mahdollisuus, johon kannattaa tarttua! Voit olla jo vuosikymmenten kokemuksen omaava huippuosaaja – tai urasi alkuvaiheessa oleva, asuntosuunnittelusta innostunut suunnittelija, haluamme kuulla lisää sinusta! Arkkitehtipalvelu on työyhteisö, jossa keskinäinen arvostus, mukava työilmapiiri ja työhyvinvointi ovat tärkeä osa organisaatiokulttuuria. Meidän kanssamme pääset aidosti vaikuttamaan moniin alueellisesti ja valtakunnallisesti merkittäviin hankkeisiin.

 

Oletko sinä uusi asuntosuunnitteluosaajamme?

Onko sinulla oma-aloitteisuutta, vahvaa arkkitehtonista taitoa, tiimihenkisyyttä ja asiakaslähtöistä asennetta? Oletko innostunut ja kiinnostunut arkkitehtuurin vaikutuksesta niin yksilöihin, yhteisöihin kuin yhteiskuntaankin. Meidän kanssamme pääset vahvistamaan ammattitaitoasi Oulun ja pohjoisen Suomen asuinympäristöjen parissa. Haluamme kuulla sinusta lisää, jos nämä asiat kolahtavat sinuun:

 

 • Olet koulutukseltasi arkkitehti tai rakennusarkkitehti.
 • Olet kehittymishaluinen, asiakaskeskeinen ja nautit asuntosuunnittelusta.
 • Sinulla on aikaisempaa työkokemusta asuntosuunnittelun parista.
 • Arvostat työyhteisön tarjoamaa tukea ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen.
 • Arvostat osaava työtiimiä ja työhyvinvointia.
 • Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.
 • Etsit hyvinvoivaa työyhteisöä Oulusta.

 

Hyvinvoivat elinympäristöt suunnitellaan aina ihmiseltä ihmiselle. Juuri siksi hyvinvoiva työyhteisö ja yhdessä tekeminen on meille tärkeää. Vain voimalla itse hyvin voimme palvella muita vilpittömästi ja täydellä sydämellä. Suunnittelemme vuodessa yli 5000 kerrostalokotia ja monipuolisesti kouluja, päiväkoteja, liiketiloja sekä peruskorjaus- ja hankesuunnittelukohteita.

 

Olemme alaa uudistava ja yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista. Kasvamme yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Työllistämme jo lähes 120 osaajaa Oulussa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa ja Tampereella.

 

Jos työtehtävä ja työyhteisömme kiinnostaa sinua, tutustu ihmeessä meihin lisää!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

 

Hae tehtävää

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemusta alta.

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 54 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Vapaat työtehtävät

  Kaikki avoinna olevat työtehtävät