Tutustu tiimiimme!

Alussa oli pieni tila, neljä osakasta ja vahva yhteinen visio. Me halusimme rakentaa työyhteisön, jonne olisi mukava tulla jokaisena aamuna ja jossa hommat toimivat myös haastavimpina hetkinä. Uskoimme, että panostamalla ihmisen hyvinvointiin syntyy motivaatio ja aito halu sitoutua yhteiseen tekemiseen. Tästä tunteesta ja tahtotilasta syntyi Arkkitehtipalvelu. Yhteisö, jossa jokaista ihmistä ja yhteistyökumppania arvostetaan juuri sellaisena kuin he ovat.


Arkkitehtipalvelu, Pasi Widgren

Kiinnostus rakennettuun ympäristöön johdatti visualistin ohjelmistosuunnittelusta arkkitehtuuriin

Pasi Widgren, tiiminvetäjä, projektiarkkitehti ja visualisoija, Lahti

Arkkitehtuurin tehtävä on kantaa vastuuta rakennetusta ympäristöstä. Viihtyisää, turvallista, kaunista ja toimivaa. Olen työskennellyt koko arkkitehtiurani Lahdessa ja minulle on ilo ja kunnia saada suunnitella omasta kotikaupungista aina vain parempaa kaupunkia.

 


Lue lisää
Eva-Maria Ylönen, Arkkitehtipalvelu

Perhe-elämä ja ura tasapainossa

Eva-Maria Ylönen, suunnittelija ja tiiminvetäjä, Jyväskylä

Toimiston hyvä henki välittyi jo työhaastattelussa ja työnteon yhteinen sävel löytyi nopeasti. Sain kolmannen lapseni täällä työskennellessäni ja viimeistelin opintoni äitiyslomani aikana. Täällä perhe- ja työarjen yhdistäminen on aina ollut helppoa.


Lue lisää
Joose Kankare, Arkkitehtipalvelu

Iso yritys tukee yhteiskunnallista vaikuttavuutta

Joose Kankare, suunnittelija ja tiiminvetäjä, Oulu

Olen utelias kokeilemaan uutta ja uudenlaiset asiakkaat ja rakennusympäristöt vetävät minua puoleensa. Arkkitehtipalvelu tarjoaa suunnittelijoille ja asiakkaille hyvin laajan kattauksen erilaisia rakennustyyppejä ja osaamista. Tiiminvetäjän työ on minulle tuttua aikaisemmista töistäni, mutta Arkkitehtipalvelun puitteet tekevät työstä uudenlaista.


Lue lisää

Arkkitehtipalvelu ja Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen yhdistivät voimansa

Jukka Turtiainen, arkkitehti, Helsinki

Elokuussa 2019 Arkkitehtipalvelu Oy:n uudenkarhea Helsingin toimisto ja mainetta niittänyt Arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy yhdistyivät. 

– Koska tulevaisuuden suunnittelutoimiston lisääntyvät vastuut ja vaatimukset edellyttävät suurempaa toimijaa kuin n. 20 työntekijän arkkitehtitoimistomme, olimme yhtiökumppanini arkkitehti Ulla Saarisen kanssa jo jonkin aikaa kartoittaneet mahdollista yhteistyökumppania tai liiketoiminnan ostajaa. Neuvottelut tyrehtyivät kuitenkin yrityskulttuurien ja toimintatapojen liian suuriin eroihin. Arkkitehtipalvelun arvot ja suhtautuminen työhyvinvointiin ja asiakkaan palveluun tuntui heti ensimmäisestä kohtaamisesta alkaen samalta kuin meillä, Jukka Turtiainen sanoo.

Yhdistymisen myötä syntyy aina jotain ihan uutta. Helsingin uusi 40-henkinen Arkkitehtipalvelun toimipiste tavoittelee vahvaa jalansijaa pääkaupunkiseudun markkinassa.


Arkkitehtipalvelu läpäisi riippumattotestin!

Sara Nieminen, arkkitehti, Tampere

Kaipasin uutta suuntaa ja vahvaa yhteisöä, jossa kasvaa yhdessä paremmaksi.  Otin hakuaikana etäisyyttä arkeen lähtemällä Väli-Amerikkaan. Päätin, että haettavan työpaikan tulee tuntua niin lupaavalta, että se kiinnostaa myös tropiikissa riippumatossa loikoillessa. Arkkitehtipalvelu läpäisi tämän riippumattotestin.


Mahdollisuus kehittyä ja ottaa vastuuta

Samu Lehto, arkkitehti, Kuopio

Aloitin Arkkitehtipalvelun Kuopion toimistolla keväällä 2015. Kuulin entiseltä työkaveriltani, että AP hakee Kuopioon lisää väkeä, ja päätin hakea paikkaa. Haastattelun perusteella sain hyvän kuvan yrityksestä. Ilmeisesti tunne oli molemminpuolinen, kun pian aloitinkin työt.


Rento ilmapiiri ja lämmin vastaanotto

Laura Saarela, sisustusarkkitehti, Jyväskylä

Heti alusta lähtien olen tuntenut oloni lämpimästi tervetulleeksi. Työyhteisö koostuu monien eri alojen ammattilaisista ja upeista persoonista, jotka työskentelevät yhdessä osaavasti, rennossa ilmapiirissä.


Ihmisissä on meidän vahvuus

Jarkko Konttinen, pääsuunnittelija ja tiimin vetäjä, Jyväskylä

Muistelen jo Arkkitehtipalvelun alkutaipaleella ajatelleeni, että tästä porukasta on vaikka mihin ja kasvettu onkin määrätietoisesti. Meidän vahvuus on ihmisissä, Arkkitehtipalvelussa työskentelee sekä kokeneita, että vasta valmistuneita suunnittelijoita, mutta kaikkia yhdistää tämä Arkkitehtipalvelun hyvä henki, joka meillä vallitsee. Kukin tuo toimintaan oman osaamisensa ja persoonansa. Me reagoimme nopeasti asiakkaan tarpeisiin, joka tekee meistä myös vahvan tekijän.


Tuonne minä haluan

Taru Paavilainen, muotoilija ja rakennusarkkitehti, Kuopio

Olin ollut kahdeksan vuotta pienessä arkkitehtitoimistossa. Ajattelin, että isossa toimistossa saisin toteuttaa paremmin omia päämääriäni, ja olen ollut tyytyväinen. Hyvän työyhteisön lisäksi hän oli vailla uusia haasteita, joissa voisi yhdistää muotoilijan ja rakennusarkkitehdin osaamistaan.


Hyvä perehdytys ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Linnea Kulppi, arkkitehtiopiskelija, Jyväskylä (Tampere)

Tunnelma täällä kyllä on lämmin. Arkkitehtipalvelulla on hienot ja viihtyisät tilat ja uutena työntekijänä minut perehdytettiin hyvin heti alkuun, joten taloon oli helppo asettua. Uusia töitä on tullut sopivassa tahdissa. Hain Arkkitehtipalvelulle kesäharjoittelijaksi opiskelukaverini suosituksesta. Pääsin Lauttalan Jaskan vetämään asuntotiimiin, jossa olen saanut monipuolisesti tehdä asuntosuunnittelun avustavia tehtäviä. Asuntopohjien ideointi ja luonnostelu ainutlaatuiseen järvenrantakohteeseen on kuulunut ehdottomasti kesän kiinnostavimpiin projekteihin.


Työnantaja tukee opinnoissa

Juho Niemi, suunnittelija, rakennusinsinööri ja rakennusarkkitehti.

Runsas kolme vuotta sitten huomasin netissä kiinnostavan työpaikkailmoituksen. Arkkitehtipalvelu haki työuransa alkuvaiheessa olevaa henkilöä avustaviin rakennussuunnittelutehtäviin. –Koin tehtävänkuvauksen omakseni ja päätin hakea. Jo työhaastatteluvaiheessa minulla oli sellainen fiilis, että tässä työpaikassa voisin viihtyä. Koin itseni tervetulleeksi.

Opiskelen työn ohessa rakennusarkkitehdiksi. Työn ja opintojen yhteensovittaminen onnistuu hyvin, sillä lukuvuoden aikana teen kolmipäivästä työviikkoa.


Kesäpestin sijaan vakituiseksi

Karoliina Holopainen, rakennusarkkitehti, Helsinki (Kuopio)

Aloitin työt Arkkitehtipalvelulla Kuopion toimistolla, mutta siiryin Helsingin toimistolle. Minut on otettu hyvin vastaan uudessa työpaikassa, niin Kuopiossa, kuin Helsingissäkin. Kollegat jaksavat tarvittaessa aina neuvoa ja olen saanut paljon vastuuta uusien projektien myötä. Täällä luotetaan siihen, että osaan, mutta ei kuitenkaan vaadita liikaa.

Yhteyttä pidetään paljon myös toimipisteiden välillä, joten siirtymistä Helsinkiin helpotti se, että tunsi jo valmiiksi suurimman osan työkavereista. –Meillä on kyllä kiva porukka. Elämäntilanteemme ja koulutuspohjamme eroavat ja minusta se on mahtavaa, että töissä on erilaisia tyyppejä. Se tasapainottaa kivasti.


Testaa soveltuvuus tiimiimme

Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja testaa olisiko Arkkitehtipalvelu sinulle sopiva työyhteisö. Täytä lopuksi yhteystietosi ja lähetä vastauksesi. Yhteystietojasi ei käytetä tai luovuteta muuhun kuin Arkkitehtipalvelun rekryprosessiin liittyville henkilöille organisaatiossamme.